Compass training

Wat deelnemers zeggen over onze Compass training


“Wat een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling! Een zinvolle stap in een leven lang persoonlijke ontwikkeling, TOP! ” Thijs Nijhof

Met mijn compass worden mijn dromen werkelijkheid.

“Mooi hoe NLP verweven zit in Compass, zodat ik dit kan toepassen om op deze manier alles uit het prachtige leven te halen.”

“Ik ben dankbaar en blij dat ik de Compass training heb mogen doen op De Trainingsboerderij. Waar ik wel ongeveer helder had waarvoor ik hier op aarde ben, heeft Sabine mij geholpen om het kraakhelder te krijgen. Ik heb diverse momenten gehad waarop ik mijzelf heb verrast en mijn persoonlijke Compass en missie zijn echt de mijne waar ik met volle overtuiging achter sta. Dank je wel! Je bent een kanjer!” Kathy van Eijkelenburg


Ingrid Bijlmakers | Eigenaar/ coach bij Gretig coaching | www.gretig.nl | Eindhoven

Kun jij je voorstellen hoe heerlijk het is, als het duizend keer(!) makkelijker wordt om (grote en kleine) keuzes te maken in je leven, dat je exact helder hebt waaraan je jouw aandacht, tijd, geld en energie besteed en aan welke dingen niet (meer)?

Dit is mij overkomen na het volgen van de driedaagse cursus ‘Compass’ bij Sabine Wolters van De Trainingsboerderij in Hengelo. Ik denk weleens, wat zou er gebeuren als iedereen in Nederland of de wereld deze training zou volgen? Oh, dat zou zo gaaf zijn! Deze cursus veranderde de manier waarop ik omging met mezelf, de mensen, gebeurtenissen en dingen om mij heen. 

Het geeft me elke dag richting en dat gun ik jou ook!

In een kleine groep aan de slag met het beantwoorden van vragen, heel eenvoudige vragen over mijn dagelijks leven, waarvan ik echt geen idee had, dat ik daarmee al belangrijke kaders neerzette voor mijn ‘compass’. Ik ontdekte nieuwe persoonlijke thema’s en patronen. De mooie, grappige, ontroerende, prachtige filmpjes en verhalen, precies op het juiste moment, die me uitdaagden om steeds een laagje dieper te gaan. Elkaar inspireren met de belangrijkste inzichten en leermomenten, zodat ook het proces in de groep een extra lading kreeg. Deze cursus is een prachtige mix van zelfstandig aan de slag gaan, in tweetallen en samen in de groep. Die allerlaatste dag zal ik nooit vergeten, het moment waarop alles bij elkaar kwam en ik letterlijk in mijn lijf voelde dat ik in zes zinnen(!) had samengevat waar mijn leven over mag gaan. 

Ontroerend, bevrijdend, verrassend en het gaf een enorme kick. Nu nog steeds! Ik heb mijn ‘compass’ op verschillende plaatsen opgehangen en bij het maken van keuzes geeft het me de richting die ik zoek en weet ik honderd procent zeker waarvoor ik kies.

Hopelijk draagt mijn ervaring ertoe bij dat ook jij je wilt verdiepen in jouw ‘compass’! Het is echt een cadeau voor de rest van je leven!

Sabine, ik blijf enorm dankbaar voor de manier waarop je me hebt begeleid tijdens deze reis. Je humor, energie, kennis, verrassende vragen, verdiepende oefeningen en prachtige verhalen. Jij leeft jouw ‘compass’ en dat is super inspirerend! Jij zet de beste versie van jezelf in en maakt de wereld mooier en dat sluit weer naadloos aan bij mijn missie… Dankjewel.