Op woensdag 20 november staat er weer een inspirerende training op het programma van drie dagen. De Compass training gaat over jouw persoonlijke kompas van het leven. Ben jij toe aan duidelijke antwoorden, nieuwe inzichten en persoonlijke groei? Twijfel dan niet en meld je aan voor de driedaagse Compass training!

De training

Met behulp van leuke, krachtige en interactieve oefeningen ga je antwoorden vinden op wat voor jou belangrijk is. Wat maakt jou speciaal? Wat zijn jouw grootste talenten? Wat wil jij het allerliefste in je leven; privé en in je werk? Hoe kun je deze wensen omzetten in werkelijkheid? Wat wil je nog doen, zien, beleven, ervaren in de rest van je leven? Waarmee wil je jouw leven vullen? Aan het eind van de training ga jij naar huis met meer inzichten én een compleet implementatieplan om ook daadwerkelijk invulling te geven aan je leven volgens jouw eigen kompas.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Kennismaken

Ben je nog in twijfel? Wil je eerst kennismaken met ons en onze prachtige trainingslocatie in Hengelo? Dan nodigen we jou van harte uit voor een NLP Informatieavond. Een gratis avond op De Trainingsboerderij waar we je kennis laten maken met NLP, de trainers en uiteraard de locatie.

Lees hier de reacties van de mensen die hebben deelgenomen aan de driedaagse Compass training.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.