Compass Zuid-Afrika

“De expeditie van je leven”

Dit unieke concept ‘de expeditie van je leven’ is een combinatie van een training in persoonlijke ontwikkeling en een reis door de wildernis. Deze unieke 12 daagse training naar Zuid-Afrika bestaat uit drie onderdelen, die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

1. “Compass  Training”

Tijdens de eerste twee dagen in Zuid-Afrika ontdek je in een resort in het Krugerpark, je eigen Compass, jouw grootste levensdoelen en je reden van bestaan tijdens de “Compass Training”.Compass Zuid-Afrika

2. Wildernistrip

Na de Compass Training vertrekken we naar het tentenkamp ‘Blue Sky’, middenin de wildernis. Gedurende vijf dagen leer je je grenzen te verleggen en hindernissen te overwinnen in de prachtige natuur van het Timbavati Natuurpark onder de bezielende leiding van wildernisgids Alan McSmith. Tijdens diverse ritten en wandeltochten vanuit het tentenkamp ‘Blue Sky’ gaan we op zoek naar de Big Five van Afrika. Op bijzondere wijze maak je contact met de prachtige natuur. Je verlegt je eigen grenzen en komt in contact met je innerlijke kracht die jouw ‘Compass’ nog meer inhoud zal geven.Compass Zuid-Afrika

Over Alan McSmith

Compass Zuid-AfrikaAls geboren en getogen Zuid-Afrikaan heeft Alan zijn hele volwassen leven gewoond en gewerkt in de natuur van Zuid-Afrika als professionele wildernisgids. Door zijn passie voor de natuur en de dieren, en zijn inzet voor het behoud van de wildernis, beschouwen zijn collega’s hem als een van de meest deskundige en toegewijde gids in zijn vak. Deelnemers ervaren de expedities met Alan McSmith als spannend, verrijkend en zeker origineel. Alan staat bekend om zijn zachte karakter en droog gevoel voor humor. Het is zijn vaste vertrouwen en zijn relatie met de natuur, ook in moeilijke situaties, waarin klanten Alan blijven herinneren.
Zijn motto: “When you explore wilderness, you explore your own self”

3. Implementatie

De training eindigt weer in een resort met een implementatie, waar de ervaringen worden omgezet in concrete stappen, praktisch en direct toepasbaar. Eenmaal terug in Nederland kun je gericht verder met jouw nieuwe inzichten, ontdekkingen en plannen.

Het programma

Dag 1 Vlucht van Amsterdam naar JohannesburgSabine Wolters & Michel Leussink Zuid-Afrika
Dag 2 Reis naar resort en eerste kennismaking
Dag 3 en 4 Compass Training
Dag 5 t/m 9 Tentenkamp met Alan McSmith
Dag 10 Afronding/Implementatie
Dag 11 Terugreis naar Johannesburg, door het prachtige Zuid-Afrika
Dag 12 Terugvlucht naar Amsterdam

De training wordt begeleid door Sabine Wolters en Michel Leussink.


Investering
€ 4.500,-

Inclusief
Eten/drinken Zuid-Afrika
Reis van Johannesburg-Timbavati natuurpark, Timbavati natuurpark-Johannesburg
Werkboek ‘Compass Training’

Exclusief
Frisdrank/alcoholische dranken
Vluchten van Amsterdam-Johannesburg/ Johannesburg-Amsterdam

Bij aanmelding wordt 50% in rekening gebracht,
8 weken voor aanvang van de reis verwachten we het resterende bedrag.

Waar
Zuid-Afrika, Krugerpark

Wanneer
Dinsdag 29 september t/m zaterdag 10 oktober 2020

Mail ons voor meer informatie.

 


Lees hier de ervaringen van enkele deelnemers.