Compass training (Zuid-Afrika)

Wat deelnemers zeggen over onze  Compass training Zuid-Afrika * 


“Wat een fantastische ervaring. Ik heb een paar dagen mijn diepste verlangen gevonden dankzij Sabine en Michel. Eindelijk een cursus die duidelijk en efficiënt is. Het blijft niet alleen bij een openbaring, maar je leert ook hoe jij je wensen gaat realiseren. Sabine en Michel, dank je wel dat ik deel mag uitmaken van jullie passie.”

“Soms geeft ratio je niet alle antwoorden. Deze cursus raadpleegt je onbewust en in combinatie met de natuur vind je alle antwoorden op de vragen die je bezighouden.”

Wat een ongelofelijke, geweldige ervaring. Echt de expeditie van mijn leven!

“Het beste wat ik meeneem van deze cursus: zelfinzicht, de leuke contacten met de anderen en de helderheid wat ik nu ga doen om verder te groeien.”

“De combinatie van Afrika en bewust bezig zijn met wat belangrijk is in je leven is mooi. Je gaat met deze training in zijn geheel terug naar de basis. De trainers zijn oprecht geïnteresseerd en willen uit iedere deelnemer het beste halen. Er is aandacht voor het hele proces. Het heeft me mooi inzichten gegeven en ook veel plezier. Een ervaring die me in zijn geheel zal bijblijven. Dank jullie wel!”

“Goeie cursus voor iemand die zichzelf wil vinden, die even ‘vast’ zit of zoekende is. Of voor iemand die inzicht wil krijgen in waar hij/zij staat in het leven en dat wil benoemen.”

Super ervaring! Ik kan het iedereen aanraden. Je komt in aanraking met je inner zelf.


 

Nathalie 't JongNathalie van der Meer | Eigenaar en trainer bij Kwartjes

Sabine is mijn expeditie-leidster en coach geweest tijdens de training in Zuid-Afrika. Mede daardoor werd het de Expeditie van mijn Leven! Met hulp van Sabine kreeg ik mijn persoonlijk doelen helder, heb ik doelen leren stellen en komt mijn leven in een positieve stroomversnelling. Wat heb ik veel van Sabine geleerd; op een oprechte, open, betrokken, geïnteresseerde en professionele manier kan zij stof overbrengen en zorgen dat de ander die zich eigen maakt. Daarnaast is Sabine ook nog eens een geweldige vrouw: spontaan, invoelend, met veel humor en een schaterende lach. Het was voor mij een ervaring om nooit te vergeten en ik ga zeker meer trainingen bij Sabine volgen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!


Maaike Woldberg

Maaike WoldbergDe training in Zuid Afrika was voor mij absoluut een schot in de roos. Zowel de training, de omgeving als de trainers maakten deze training voor mij de meest waardevolle training die ik tot op heden heb gevolgd. En dat zijn er nog al wat.

De training an sich
De training zit ontzettend goed in elkaar. Door steeds kleine, en niet per se veel zeggende, opdrachten te doen worden alle puzzelstukjes van jouw echte levensdoelen bij elkaar gesprokkeld. Op een gegeven moment worden de resultaten gekoppeld en rolt daar een concept uit waar ik in mijn geval niet omheen kon, maar die ik voorafgaand zeker niet op deze manier had ‘bedacht’. Mijn makken is dat ik de uitkomst van veel trainingen manipuleer in de richting die ik voorafgaand had bedacht. Bij deze training kan dat niet vanwege de wijze waarop de training is opgebouwd. Daardoor is het resultaat voor mij echt iets waar ik niet omheen wil en kan, het is zoals ik ben en wil zijn. Naar aanleiding van deze training heb ik daarom ook een aantal belangrijke keuzes gemaakt op zowel werk als privé gebied.

De omgeving
Het feit dat de training in Zuid-Afrika plaats vond heeft voor mij absoluut een extra dimensie gebracht. Zoals waarschijnlijk bij heel veel mensen gebeurt er altijd wat in het leven. Zo ook bij mij. Bij aanvang van de training zat ik dan ook echt niet te wachten op de training en mijn vertrek naar Zuid-Afrika vanwege verschillende persoonlijke omstandigheden. Als ik in Nederland zou zijn gebleven tijdens de training weet ik zeker dat ik niet hetzelfde resultaat zou hebben bereikt als nu. Ik had niet de tijd en rust voor mezelf kunnen creëren die wel nodig was om tot het gewenste resultaat te komen. Ook specifiek het land Zuid-Afrika is een perfecte setting geweest voor deze training. De combinatie van de natuur, de locaties waar we hebben geslapen en de trainers en gids hebben voor mij allemaal bijgedragen aan het resultaat. Alle puzzelstukjes klopten als het ware.

De trainers
Sabine en Michel vormen een geweldig paar die echt van toegevoegde waarde zijn geweest. Ook Alan McSmith heeft op zijn manier een bijdrage geleverd aan het resultaat. Sabine en Michel letten gedurende elk moment van de training ontzettend goed op de cursisten en de groep. Als er iets gebeurde of werd besproken gedurende de dag dan werd dat op de een of andere manier verwerkt in de training. Er werd ontzettend goed afgewogen of er één op één iets werd besproken of dat er in de groep of in een toelichting op een opdracht iets werd verwerkt van hetgeen zich had afgespeeld. Maar altijd in het voordeel van de cursist en het behalen van zijn of haar eindresultaat. Ik heb zelden zulke goede trainers gehad. Ook de eigenzinnige manier van leven en eigenzinnige opvattingen van Alan boden voor mij op verschillende momenten precies die spiegel die ik nodig had.

Zoals u vanuit bovenstaande wellicht al af heeft kunnen leiden ben ik razend enthousiast over de training in Zuid Afrika. Ik raad iedereen, die meer duidelijkheid wil over wat hij of zij echt wil in het leven en daar ook daadwerkelijk naar wil gaan leven, aan deze training te gaan volgen. Voor mij heeft het in ieder geval absoluut meer gebracht dan ik voorafgaand had durven hopen.