De Trainingsboerderij

Sabine Wolters & Michel LeussinkWij zijn Sabine Wolters en Michel Leussink. In 2015 zijn wij gestart met De Trainingsboerderij. Hierbinnen creëren wij een veilige, ontspannen plek met een inspirerend én uitdagend programma. Door middel van het aanbieden van diverse cursussen, die grotendeels gebaseerd zijn op NLP, helpen wij de mensen in hun persoonlijke groei. Op de website vind jij alle informatie over de wijze waarop wij dit doen en welke mogelijkheden er voor jou zijn om het beste uit jezelf te halen.

Uit eigen ervaring weten we wat persoonlijke groei met je kan doen. We hebben het gezien en ervaren op scholen, in bedrijven en in onze eigen relatie. Voor ons is het al lang niet meer de vraag of je moet blijven werken aan je eigen persoonlijke groei. Het is veel meer de vraag wat op dit moment voor jou van belang is. Wat gaat je het meeste helpen om nog meer in je eigen kracht te komen?

“Wij geloven dat de wereld een stuk mooier wordt als mensen in hun eigen kracht staan, hun eigen pad lopen en vanuit hun eigen authenticiteit mooie momenten beleven in contact met anderen.”

Wil jij ook meer inzicht in jezelf? Heb je de wens om makkelijker en effectiever te communiceren met jezelf en anderen? Kun jij hulp en ondersteuning gebruiken bij het stellen van je persoonlijke doelen? Door middel van onze trainingen en coaching in communicatie, persoonlijke groei en ontwikkeling kunnen wij jou hierbij helpen! Wanneer jij de stap durft te zetten krijg jij meer plezier, energie en resultaat in jouw professionele én persoonlijke leven. Neem een kijkje op onze website naar het aanbod en de mogelijkheden om te beslissen wat het beste bij jouw persoonlijke proces past. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor advies.

Klik op één van onderstaande links voor meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden.

NLP
NLP Informatieavonden 
NLP 3-daagse training
NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Verdieping

Compass
Compass Training
Compass Zuid-Afrika

Persoonlijke coaching 


Binnen het aanbod van De Trainingsboerderij zijn wij erop gericht om individuen te ondersteunen en begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij ook speciale trajecten aan in het onderwijs en het bedrijfsleven. 

In het onderwijs | Jij Inzicht

Sabine heeft zelf achttien jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt als groesleerkracht. “Ik vond het vooral interessant om te te kijken naar talenten, interesses van kinderen en merkte ik dat wanneer je uitgaat van mogelijkheden, en kinderen stimuleert om hun talenten aan te wakkeren en hun wensen uit te spreken, het leren zoveel makkelijker en leuker wordt.” Werken in het onderwijs is werken aan de toekomst.

Hoe mooi zou het zijn wanneer je meer bereikt in het onderwijs en het jou als leerkracht minder energie kort en je meer energie overhoudt? Dit kan door simpelweg bewust te worden van wat jij, samen met je team, doet en op welke wijze er gecommuniceerd wordt. Wij kunnen je helpen bij deze bewustwording en hierdoor jou, collega leerkrachten en de leerlingen ervaringen laten opdoen. Hierdoor kan er een verandering optreden, want de inzichten die wij creëren en de kennis die aangeboden wordt zijn praktisch en direct toepasbaar. Dit alles met als doel om bij iedereen meer plezier, meer energie en een betere samenwerking te realiseren wat uiteindelijk leidt tot meer mogelijkheden om de kinderen op te laten groeien tot zelfstandige, zelfverantwoordelijke en gelukkige volwassenen.

Alle informatie over het aanbod dat specifiek gericht is op het onderwijs is te vinden op de website van Jij Inzicht.

Het bedrijfsleven | The Next Mile

Michel komt uit het bedrijfsleven en heeft in 2010 besloten een nieuwe stap te zetten. Hij richtte The Next Mile op om bedrijven en organisaties te coachen in een groeiproces. Vanuit de overtuiging dat de organisatie de plek is waar mensen samenkomen om toegevoegde waarde te leveren, om mooie momenten te creëren, voor anderen en voor zichzelf. Dit alles om verder te groeien als mens en als organisatie. Door veranderprocessen te begeleiden en in te bedden in de organisatie helpen bij de mensen en organisaties in dit groeiproces. Van binnenuit door in de organisatie naast de mensen te staan. Van buitenaf door mensen uit de organisatie mee te nemen op expedities. Dit alles door bepaalde inzichten te geven in de processen die het functioneren bepalen We maken verbinding tussen de wensen en behoeften van de mensen en die van de organisatie. We faciliteren in de persoonlijke ontwikkeling waardoor mensen en dus de organisaties groeien in deze veranderende wereld.

Alle informatie over ons aanbod voor het bedrijfsleven is te vinden op de website van The Next Mile.