Jij InZicht

Bij Jij InZicht zijn wij ervaren en gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van leerkrachten, leerlingen en teams in het onderwijs. Sabine Wolters heeft zelf achttien jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht.

“Ik vond het vooral interessant om te te kijken naar talenten, interesses van kinderen en merkte ik dat wanneer je uitgaat van mogelijkheden, en kinderen stimuleert om hun talenten aan te wakkeren en hun wensen uit te spreken, het leren zoveel makkelijker en leuker wordt.”

Hoe mooi zou het zijn wanneer je meer bereikt in het onderwijs en het jou als leerkracht minder energie kost en je meer energie overhoudt? Dit kan door simpelweg bewust te worden van wat jij, samen met je team, doet en op welke wijze er gecommuniceerd wordt. Wij kunnen je helpen bij deze bewustwording en hierdoor jou, collega leerkrachten en leerlingen ervaringen laten opdoen. Hierdoor kan er een verandering optreden, want de inzichten die wij creëren en de kennis die aangeboden wordt zijn praktisch en direct toepasbaar. Dit alles met als doel om bij iedereen meer plezier, meer energie en een betere samenwerking te realiseren wat uiteindelijk leidt tot meer mogelijkheden om de kinderen op te laten groeien tot zelfstandige, zelfverantwoordelijke en gelukkige volwassenen.

Wij bieden trainingen aan voor teams, leerkrachten en leerlingen. Voor teams bieden wij onder andere communicatie- en inspiratietrainingen aan. Voor leerkrachten is er de mogelijkheid om gericht te kijken waar positieve ontwikkeling gewenst is door middel van persoonlijke coaching. Tot slot gaan we graag met de kinderen zelf aan de slag op een actieve, speelse en ontspannen manier. Slechts een beknopt overzicht van ons ruime aanbod. Klik rond op onze website voor een meer gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van coaching en advies in het onderwijs of neem contact met ons op.

“Werken in het onderwijs is werken aan de toekomst.”