Kosten

Uit eigen ervaring weten we dat persoonlijke groei nooit stopt. We leren elke dag weer nieuwe dingen en we doen weer nieuwe ervaringen op, waardoor we verder kunnen groeien. En wij geloven dat dat niet alleen voor ons geldt. Iedereen, dus ook jij, kan en wil groeien, in de richting die je nog gelukkiger maakt. Waarmee je nog meer invulling geeft aan je eigen leven en de dingen die je doet. We zijn dan ook trots op ons trainingsprogramma, waarmee je richting en sturing krijgt om jouw eigen levenspad te lopen. Om te doen waar je blij en gelukkig van wordt en daarmee ook een nog grotere bijdrage kunt leveren aan de wereld om je heen. Thuis, met je familie, op je werk, met je vrienden, je hobby’s, eigenlijk overal.

Start met je eigen persoonlijke groei

Overweeg je te starten met een training in persoonlijke groei? Dan hebben we een bijzonder aanbod: persoonlijke ontwikkeling in je eigen tempo. Door het combineren van trainingen, tegen een aantrekkelijk aanbod en met de begeleiding die daarbij hoort, werk je duurzaam aan jouw eigen persoonlijke groei.

De kosten

Per training waarmee jij investeert in je toekomst wordt er een vergoeding gevraagd, met uitzondering van de informatieavond. Hieronder een overzicht van de kosten per training.

Klik hier voor meer informatie over het totaalpakket,

Er zijn mogelijkheden om de betaling in termijnen te laten plaatsvinden en daarnaast attenderen we jou graag op de mogelijkheden zijn om de trainingen (deels) vergoed te krijgen. Hier vind je enkele tips voor eventuele kortingen en vergoedingen waar jij mogelijk gebruik van kunt maken. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.