Leraren

“Als je zon brengt in het leven van anderen, kun je de stralen niet weghouden van jezelf”

Coaching

Voor leerkrachten is er een coachingstraject mogelijk waarbij samen gekeken wordt waar positieve ontwikkeling gewenst is. Samen kijken we naar de optimale begeleiding. Dit kan variëren van individuele coaching tot samenwerken voor de groep. Vooraf wordt gekeken wat het meeste effect zal hebben.

We gaan altijd uit van wat er wel goed gaat en hoe het beter zou kunnen. Oplossingsgericht. Door te kiezen voor deze aanpak is er snel resultaat. Leerkrachten ervaren dit als zeer positief. Ze worden in hun kracht gezet en er wordt gekeken naar wat voor hen werkt. Op deze manier wordt ook met de groep gewerkt; praktisch en effectief.

De ervaring leert dat leerkrachten na dit traject makkelijker en meer ontspannen met de groep omgaan. Meer plezier ervaren in hun werk. Hun talenten beter weten en ook beter kunnen inzetten. En uiteindelijk vinden kinderen de leerkrachten die authentiek zijn en uitstralen dat ze hun werk met plezier doen het leukst, waardoor er een betere groepsdynamiek en samenwerking ontstaat.

Nascholing

Wil jij je als leerkracht verder ontwikkelen en training volgen in een groep? Dan is een driedaagse NLP-training een mooie aanvulling. Regelmatig wordt deze training vergoed vanuit het nascholingsbudget. Meer informatie over NLP en de door ons aangeboden trainingen is te vinden op de website van De Trainingsboerderij.