NLP 3-daagse training

Meer plezier, energie én resultaat in jouw professionele en persoonlijke leven.

In deze driedaagse NLP training maak je kennis met NLP. Je leert beter met jezelf en anderen in contact te komen. Je krijgt zicht op de sturing achter onze bewuste en onbewuste communicatie.

Hoe komt het nou dat je met die ene persoon zo botst en dat het contact met die ander juist zo lekker verloopt? Hoe kan het dat twee mensen een situatie zo verschillend ervaren? Wanneer vul je iets in? Wat is er werkelijk aan de hand? Hoe zet jij jezelf en anderen vol enthousiasme in beweging?

Er komen verschillende onderwerpen aan bod die je direct inzicht geven in hoe jij communiceert en hoe je communicatie effectief in kunt zetten.
Je krijgt meer grip op je eigen leven.

Door effectiever te communiceren kun je doelen bereiken en wensen realiseren die je eerst niet voor mogelijk hield.

Voor deze driedaagse training heten we je van harte welkom in De Trainingsboerderij,  op een prachtige locatie in Twente, tussen Enschede en Hengelo.

“Veranderen begint met inzicht in je gedrag” (Michel Leussink)

NLP Training

Lees hier wat deelnemers zeggen over onze driedaagse NLP training

Investering
€ 795,- (inclusief koffie/thee/lunch/werkboek)

Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)

Wanneer
Tijdsinvestering: drie dagen.
Deze dagen worden ingepland, wanneer het past binnen je bedrijf.

Tijd
9:30 – 17:30 uur

Aanmelden

{a2275ar22637}

 

 

 

Lees meer over de 16 daagse training


Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Hiermee leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Waarom NLP?

Haal jij uit je leven wat erin zit? Of heb je regelmatig dat je jouw leven nog beter zou willen sturen? Hoe functioneer jij in het dagelijks leven en op je werk? Hoe communiceer jij en hoe doen anderen dat? Ben je echt bezig met dat wat echt belangrijk voor je is? Hoe mooi zou het zijn als je meer inzicht krijgt in hoe jij de dingen doet, inzicht in jouw communicatie, zicht op het halen van jouw doelen? Met NLP maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert makkelijker communiceren, je krijgt meer grip op jouw leven en komt beter en makkelijker in contact met jezelf en anderen.

De training

Bij de trainingen leer je hoe je beter in contact kunt zijn met jezelf en anderen door makkelijker en effectiever te communiceren. Thuis, op je werk, overal. Je leert de kracht van NLP; bewust worden van de onbewuste processen die bij elke vorm van communicatie een rol spelen. Je leert hoe je deze processen kunt sturen. Hoe je, door andere communicatie, andere doelen kunt bereiken.

In een ontspannen en inspirerende setting ga je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. Het is een interactieve training waarbij, naast kennisoverdracht, veel wordt geoefend. Praktisch en direct toepasbaar.