NLP Inspiratieavond

Voor iedereen die verder wil groeien, als mens, als ondernemer, als leidinggevende, als medewerker of wat je ook doet.

Voor iedereen die regie wil op zijn eigen tijd en balans in het leven, die het waard is om het leven te beleven, samen met anderen.

Leer meer over je eigen communicatie en die van anderen en hoe je communicatie zo goed mogelijk inzet om veranderingen te realiseren.

Ben jij toe aan die volgende stap?

Wil je meer te weten over onze NLP trainingen, wie wij zijn en hoe we je kunnen helpen in jou persoonlijke groei?

Meld je dan nu aan voor de NLP Inspiratieavond!!

Wat houdt de NLP Inpiratieavond in?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat over communicatie en verandering. Tijdens de NLP Inspiratieavond leggen we uit wat NLP is én laten we je ervaren hoe communiceren en veranderingen werkt en hoe je het kunt inzetten.

Bijvoorbeeld omdat je makkelijker wilt communiceren en op zoek bent naar extra tools. Wil je meer invloed hebben op de veranderingen bij anderen en bij jezelf.

Misschien wil je gewoon beter in contact zijn met je familie en collega’s of makkelijker om kunnen gaan met de verschillen en veranderingen die op je pad komen. Anderen volgen NLP omdat ze lekkerder in hun vel willen zitten, meer balans of juist minder stress.

Lage Resolutie BDM-_B142956-0018

Waarom zou ik dit doen?

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

…. en hebben ze je ook verteld hoe je dat dan moet doen? Tijdens de NLP Inspiratieavond leer je hoe we je kunnen helpen om de wereld om je heen te verbeteren. NLP kun je namelijk in elke situatie toepassen. Privé en professioneel. In contact met vrienden, kinderen, ouders, klanten, overal. Door NLP toe te passen wordt de wereld om je heen, jouw wereld, vanzelf leuker, beter, makkelijker, mooier.

Mensen starten om heel verschillende reden een NLP-training en iedereen stapt in op zijn eigen niveau. NLP op De Trainingsboerderij gaat over jou en je eigen persoonlijke ontwikkeling. Tijdens onze trainingen gaan groepsproces en individuele groei hand in hand.

Meld je aan voor  onze inspiratieavonden en vertel ons welke stap jij wilt maken in je eigen persoonlijke groei. We helpen je graag. Je bent van harte welkom!

 

Meer lezen over NLP? Klik hier.


“Een inspirerende avond met nieuwe inzichten en ideeën voor een volgende stap. Tegelijkertijd een mooie manier om kennis te maken met de trainers en de manier van werken”.


 Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)
routebeschrijving

Wanneer
woensdag 11 maart 2020
woensdag 3 juni 2020

Tijd
19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)

Aanmelden

Klik hieronder op de gewenste datum of mail je aanmelding naar aanmelden@detrainingsboerderij.nl.