NLP Master Practitioner

De NLP Master Practitioner is de logische vervolgstap op de NLP Practitioner. Het geeft een dieper en breder inzicht in communicatie en veranderingen en helpt je om de positieve inzichten nog meer te integreren in je leven.

Waarom de NLP Master Practitioner?

Je bent na de NLP Practitioner natuurlijk enthousiast aan de slag gegaan met alles wat je hebt geleerd en waarin je bent gegroeid. Je begrijpt je eigen communicatie en die van anderen veel beter, je maakt makkelijker contact en je weet nog beter je eigen wensen te realiseren en je pad te volgen. Je neemt met minder geen genoegen en wilt graag verder op je ingeslagen pad. Meer weten over NLP, het nog meer integreren bij jezelf. Het bestaande verdiepen en een bredere kennis van NLP.

Start dan NU met je vervolgtraining!

Wat zit er in de Master Practitioner?

Zo maar een greep uit de onderwerpen die we in de Master Practitioner behandelen:

Verdieping:

 • We bouwen verder op de basismodellen van NLP zoals het communicatiemodel, neurologische niveaus, basis vooronderstellingen, Comfort-stretch-stress en waarneemposities.
 • In het verenigd veld ontdek je hoe modellen samenkomen en een krachtig middel worden voor probleemanalyse en oplossingen.
 • De geleerde taalpatronen van Milton en Virginia Satir (meta-taal) verdiepen we zodat je nog beter je taal in kunt zetten in contact met anderen.
 • Tijdlijn processen en systemisch werk worden herhaald en verbreed met nieuwe modellen en inzichten.
 • NLP is een methodiek die gebaseerd is op het modelleren van succesvolle mensen. Tijdens de Master Practitioner leer je de technieken achter dit modelleren. Een kijkje in de keuken van NLP. Hoe achterhaal je effectieve strategieën? Hoe integreer je het bij jezelf en hoe breng je die over op anderen?

Verbreding:

 • De werking van ons brein en het effect daarvan op onze gedachten en dus het gedrag.
 • Metaprogramma’s: Onze diepere onbewuste sturing die voor iedereen uniek is. Wat is het en hoe kun je het gebruiken voor jezelf en anderen?
 • Hypnose en Trance doen we eigenlijk allemaal en vaker dan we denken. We zijn ons er niet zo van bewust. De positieve functie hiervan kun je goed inzetten in veranderprocessen. Wat is dat eigenlijk Hypnose en trance en hoe zet je het in?
 • Onze waarden zijn belangrijk voor onze sturing en dus ons gedrag. Wat zijn jouw belangrijkste waarden en zijn die eigenlijk wel allemaal verruimend?
 • Hoe vertel je verhalen als metaforen, zodat anderen met je meegaan of waarmee je anderen aan nieuwe inzichten helpt.
 • Met al het geleerde ben je ook in staat om anderen te coachen. Uiteraard is hier ook weer een coachmodel voor.

De NLP Master Practitioner is dus een verdieping en verbreding van je NLP-kennis en geeft je nog meer de regie over je eigen leven en op jouw communicatie. Er komen veel nieuwe NLP-technieken aan bod en het effect hiervan zal wederom merkbaar zijn in alle contexten van je leven.

Tijdens de Master Practitioner maak je op een diepere laag contact met jezelf. Door contact te maken met jouw onbewuste sturingen zoals bijvoorbeeld jouw waarden en jouw identiteit zul je merken dat je authentieker, krachtiger en makkelijk door het leven gaat. Je kunt veel makkelijker onderbouwen wat je voelt, wat je belangrijk vindt, waar je voor staat. Je snapt ook beter hoe het komt dat anderen dat anders doen. Daarnaast gaan we dieper in op het NLP-coachproces. Je leert waar, wanneer en hoe je NLP-technieken effectief kunt inzetten bij jezelf en vooral ook bij anderen.

De training

De Trainingsboerderij | NLP Master Practitioner

Deze 17-daagse NLP-training bestaat uit:

 • 4 blokken van 3 dagen,
 • een blok van 4 dagen,
 • een follow-up dag.

Tussen de blokken zit ongeveer een maand. Zo is er genoeg tijd om het geleerde te laten bezinken, te oefenen en toe te passen. Er bestaat, ook tussendoor, volop de mogelijkheid om samen met medecursisten te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Een intervisie moment met je medecursisten is ook een onderdeel van de training.

De Trainingsboerderij, een unieke plek voor jouw persoonlijke ontwikkeling

In onze NLP Master Practitioner werken we bewust met kleine groepen, maximaal 12 deelnemers. Hierdoor zien we echt iedereen en is er optimaal aandacht voor het groeiproces van iedere deelnemer. We werken op onze eigen unieke locatie, een geborgen, gemoedelijke plek middenin de natuur, met volledige privacy. Een heerlijke rustige plek waar we ons samen volledig kunnen richten op jouw eigen groeiproces. Je wordt gezien, gehoord, geprikkeld en uitgedaagd.

De training wordt gegeven door twee internationaal gecertificeerde trainers en is geheel conform de certificeringseisen van NVNLP.
Aan het eind van de opleiding ontvang jij het internationaal erkende NLP Master Practitioner certificaat.

Investering
€ 2.895,-  (inclusief koffie/thee/lunch)

Extra voordeel samen met de Compass-training:
We zien dat veel cursisten naast de NLP-Master Practitioner ook de Compass-training volgen. En we geloven zelf ook dat deze twee trainingen elkaar prachtige aanvullen. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor iedereen die beide trainingen wil volgen en een jaar lang gebruik wil maken van de verdiepingsavonden.  Klik hier voor extra informatie.

Besparen op de investering? Lees hier hoe je dat kunt doen.

Handig om te weten, je kunt altijd vrijblijvend je plek (optie) reserveren.
Je bent in ieder geval verzekerd van een plek en kunt vrijblijvend tot vier weken voor de training kosteloos annuleren.

Reserveer hier je plek of neem een optie.


Investering
€ 2.895,-  (inclusief koffie/thee/lunch)

Waar
De Trainingsboerderij
Pruisische veldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)

Tijden:
9.30 – 17.30 uur

Wanneer
20, 21 en 22 maart 2019 ( wo, do, vrij )
16, 17 en 18 april 2019 ( di, wo, do )
22, 23 en 24 mei 2019 ( wo, do, vrij )
26, 27 en 28 juni 2019 ( wo, do, vrij )
2, 3, 4 en 5 september 2019 ( ma, di, wo, do )
Terugkomdag: Vrijdag 18 oktober 2019

18,19 en 20 maart 2020 (wo, do, vr)
13, 14 en 15 mei 2020 (wo, do, vr)
17, 18 en 19 juni 2020 (wo, do, vr)
19, 20 en 21 augustus 2020 (wo, do, vr)
23, 24, 25 en 26 september 2020 (wo, do, vr, za)
Terugkomdag november 2020