De Trainingsboerderij | NLP Master PractitionerWoensdag 18 maart 2020 start weer een NLP Master Practitioner. Deze training is het logische vervolg op de NLP Practitioner. Na deze Master Practitioner heb je nog meer de regie over je eigen leven en jouw communicatie. Er komen veel nieuwe NLP-technieken aan bod en er zal vooral ook veel verbreding en verdieping zijn van de NLP-materie. Het effect hiervan zal wederom merkbaar zijn in alle contexten van je leven.

Na de NLP Practitioner ben je natuurlijk enthousiast aan de slag gegaan met alles wat je hebt geleerd en waarin je bent gegroeid. Je begrijpt je eigen communicatie en die van anderen veel beter, je maakt makkelijker contact en je weet nog beter je eigen wensen te realiseren en je pad te volgen. En aan de andere kant ontdek je ook dat je meegenomen wordt door de dagelijkse beslommeringen. Je staat stil en je wilt weer verder, want je weet wat je dat allemaal brengt, toch. Start dan NU met je vervolgtraining!

Waarom de NLP Master Practitioner?

Tijdens de NLP Master Practitioner maak je op een diepere laag contact met jezelf. Door contact te maken met jouw onbewuste sturingen zoals bijvoorbeeld jouw waarden en jouw identiteit zul je merken dat je authentieker, krachtiger en makkelijk door het leven gaat. Je kunt veel makkelijker onderbouwen wat je voelt, wat je belangrijk vindt, waar je voor staat. Én snapt ook beter hoe het komt dat anderen dat anders doen. Daarnaast gaan we dieper in op het NLP coachproces. Je leert waar, wanneer en hoe je NLP-technieken effectief kunt inzetten bij jezelf en vooral ook bij anderen.

De training

Deze 17-daagse NLP training bestaat uit vier blokken van drie dagen, een blok van vier dagen en een follow-up dag. Tussen de blokken zit ongeveer een maand. Zo is er genoeg tijd om het geleerde te laten bezinken, te oefenen en toe te passen. Er bestaat, ook tussendoor, volop de mogelijkheid om samen met medecursisten te oefenen en ervaringen uit te wisselen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de NLP Master Practitioner.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.