Op 26 februari 2020 starten we op De Trainingsboerderij met de 16-daagse NLP Practitioner training. Het wordt dan de twaalfde keer dat we deze training mogen aanbieden en wij kijken er altijd ontzettend naar uit! Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor mensen die ook willen deelnemen aan deze mooie, inzichtgevende en waardevolle training in persoonlijke ontwikkeling. Lees hieronder meer over de training en gun jezelf dit prachtige cadeau!

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. Hoe mooi zou het zijn als je meer inzicht krijgt in hoe jij de dingen doet, inzicht in jouw communicatie, zicht op het halen van jouw doelen? Met NLP maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert makkelijker communiceren, je krijgt meer grip op jouw leven en komt beter en makkelijker in contact met jezelf en anderen.

NLP Practitioner

Wil je een grote stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is de 16-daagse NLP Practitioner een geweldige keus. Mensen ervaren, vaak al tijdens de training, dat ze veel zelfverzekerder in het leven staan. Communiceren beter met anderen én ook met zichzelf, waardoor ze hun emoties en beslissingen beter kunnen sturen en meer in hun kracht gaan staan. De NLP Practitioner is bruikbaar in elke context van je leven. Of het nou gaat om privésituaties, werk, bij vrienden, familie of gewoon op straat. Uiteindelijk neem je jezelf overal mee naar toe.

Tijdens de NLP-training leer je hoe communicatie werkt en hoe jij en anderen dat doen. Je ontdekt welke overtuigingen helpend voor je zijn, welke je beperken en hoe je deze, als jij dat wilt, kunt veranderen. Je leert leiding te nemen over je eigen leven en je eigen doelen, zodat je jouw doelen makkelijker bereikt. Naast kennisoverdracht is er vooral veel tijd om te ervaren, zodat je het geleerde van de NLP training gelijk toe kunt en leert passen.

Lees hier alle informatie over NLP Practitioner met onder andere de kosten en data.

Lees ook:

NLP: Het mooiste cadeau voor jezelf
Recensies NLP Practitioner
De vijf grootste inzichten van Sabine & Michel 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.