NLP Practitioner

Wat deelnemers zeggen over onze NLP Practitioner


 “Sabine en Michel nemen je mee in een fantastische reis langs wegen van en over anderen en jezelf. Nemen je bij de hand daar waar nodig en leren je deze los te laten”.

NLP Practitioner Recensie Charel

“Ik heb fantastische dagen beleefd met fijne mensen en hele prettige trainers! NLP heeft mij heel veel gebracht. Ik ken mezelf nu beter en begrijp mezelf en anderen nu veel beter. Echt super, heel erg bedankt. Ik kan het iedereen aanraden!” Marieke Goossen

“Op De Trainingsboerderij krijg je handreikingen die je verder helpen in de toekomst! Door theorie te doorvoelen, te oefenen en daardoor inzichten op te doen. Leer je jezelf en de ander goed kennen”. Nicole Klaver

“Een eyeopener. Hoewel ik introvert ben, heeft De Trainingsboerderij mij een omgeving geboden om me te uiten. Daardoor durfde ik naar blokkades te kijken, voel ik me vrijer en beter in contact met mezelf. Om me zo verder te ontwikkelen als mens”. Mondher Mhiri

“Dank jullie wel voor Yin Yang > de balans” Nicole Vierhoven

“NLP heeft me vele inzichten gegeven, hoe de werkelijke communicatie in zijn werk gaat. Hoe kom je nog dichter bij jezelf? Wat zijn jou beperkende overtuigingen en hoe kan je deze veranderen … persoonlijke groei! Ik ben positiever en zelfverzekerder de deur uit gelopen van De Trainingsboerderij”.

Een prachtige locatie waar je een fantastische reis mag maken voor je persoonlijke ontwikkeling met twee bevlogen en energieke trainers.”

“Echt een aanrader als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Zie het meer als een stukje persoonlijk leiderschap”. Jannita Arends

“De NLP Practitioner op De Trainingsboerderij in kernwoorden: liefde, respect, begrip, aandacht, veilig, professioneel georganiseerd,    top lunch!Judith Polman

“Een cadeau dat me op weg helpt naar een stralende toekomst. De bevestiging dat ik er mag zijn”. Miranda Molendijk


Wat is het beste wat je van deze cursus meeneemt?
Dat ik de beste versie van mezelf ben en dat het oké is! ik voel heel goed en dat is heel prettig!
Ik kan het! Verwarring nemen om je te ontwikkelen.
Dat ik het waard ben om voor mezelf op te komen.
Denken in mogelijkheden door voor in de bus te stappen en … DOEN!

“NLP is een kadootje voor mij. Waar ik de rest van mijn leven wat aan heb en met mij meeneem!” Ineke Wierts

 

“NLP verandert niet allen MIJN leven.. Ik groei en anderen groeien daardoor met mij mee!”  Angré van Huizen

Waar een ander na 80 jaar nog niet achter is heb ik mogen leren in vijf maanden tijd. Zoveel inzichten in jezelf, hoe je communiceert, hoe je contacten aangaat, waarom je reageert zoals je altijd deed en nog ZOVEEL MEER. Alles valt op zijn plek.

“Wat een rustig & gepassioneerd trainersstel, die je kan raken zodat jezelf kan groeien!” Ian Kennedy

Een prachtige reis waarbij jij inzicht krijgt in je gedrag: waar komt je boosheid, verdriet, angst, schuld en schaamte vandaan? Hoe communiceer je en hoe komt het dat je met de ene persoon meteen een klik hebt en met de ander het wat meer moeite kost? Het allermooiste is hoe jij daar zelf invloed op kunt hebben.

“De Trainingsboerderij is een fantastische locatie waar ik de NLP Practitioner heb mogen volgen. Inzicht, energie en motiverend. Hele goede trainers waar je je snel veilig bij voelt en een mooi persoonlijk proces mee door mag maken. Het heeft mij veel gebracht!” Jacco Pol

NLP Practitioner recensie