NLP

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

Waarom NLP?

Haal jij uit je leven wat erin zit? Of heb je regelmatig dat je jouw leven nog beter zou willen sturen? Hoe functioneer jij in het dagelijks leven en op je werk? Hoe communiceer jij en hoe doen anderen dat? Ben je echt bezig met dat wat echt belangrijk voor je is? Hoe mooi zou het zijn als je meer inzicht krijgt in hoe jij de dingen doet, inzicht in jouw communicatie, zicht op het halen van jouw doelen? Met NLP maak je een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert makkelijker communiceren, je krijgt meer grip op jouw leven en komt beter en makkelijker in contact met jezelf en anderen.

“Haal het allerbeste uit jezelf en anderen en ontdek ongekende mogelijkheden”

De training

Bij de NLP trainingen leer je hoe je beter in contact kunt zijn met jezelf en anderen door makkelijker en effectiever te communiceren. Thuis, op je werk, overal. Je leert de kracht van NLP; bewust worden van de onbewuste processen die bij elke vorm van communicatie een rol spelen. Je leert hoe je deze processen kunt sturen. Hoe je, door andere communicatie, andere doelen kunt bereiken.

In een ontspannen en inspirerende setting ga je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. Het is een interactieve training waarbij, naast kennisoverdracht veel wordt geoefend. Praktisch en direct toepasbaar.

Wat kun je ermee?

De ervaring leert dat NLP structuren zorgen voor beweging in je persoonlijke groei. Communicatie is overal en je neemt jezelf altijd mee. In de trainingen leer je hoe jij dat doet en hoe je jouw communicatie nog effectiever in kunt zetten. Je zult zien dat deze training een waardevolle investering in jezelf is waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Leef hier meer over de NLP Practitioner.

 “Meer plezier en energie in je leven!”