Ons aanbod

Op De Trainingsboerderij in Hengelo bieden wij, Sabine Wolters en Michel Leussink, diverse trainingen aan die een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

De trainingen

Bij onze trainingen en workshops krijg je inzicht in hoe jij de dingen doet. Inzicht in jouw communicatie, zicht op jouw doelen, jouw dromen en jouw talenten. Je leert effectief met anderen en vooral ook met jezelf te communiceren. Vanuit je eigen kracht en talenten focussen op dat wat je werkelijk wilt. Hoe beïnvloed jij je stemming bijvoorbeeld, of hoe krijg je het voor elkaar dat je deze keer je doelen sneller en effectiever bereikt? Hoe kun je nog beter in contact komen met jouw collega’s, kinderen, vrienden, familie? Hoe breng je een boodschap duidelijk en effectief over en blijf je in contact met jezelf én de ander? Je wordt je bewust van hoe jij zelf kunt sturen, ook al heb je niet elke situatie in de hand.

‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans’ (John Lennon)

De methodieken

Onze trainingen zijn gebaseerd op de methodieken Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werk en Compass. Alle vier methodieken gaan uit van mogelijkheden en zelfsturing. Ze versterken elkaar, vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor een basis die kinderen én volwassenen helpt om sterker en meer in balans uitdagingen aan te durven gaan.


Klik hier voor een globaal totaaloverzicht van de trainingen die wij aanbieden.
Klik hier voor een overzicht van de kosten van de aangeboden trainingen.