Onze grootste inzichten

De vijf grootste inzichten van Sabine & Michel

NLP kan ontzettend veel veranderen in jouw leven. Dankzij NLP word je wijzer door het verkrijgen van informatie over hoe communicatie werkt, hoe mensen reageren en het geeft antwoorden op de vraag waarom mensen handelen in bepaalde situaties. Dit is slechts een klein deel van alle informatie, inspiratie en inzichten die opgedaan worden tijdens de NLP-trainingen.

Michel Leussink en Sabine Wolters, de gekwalificeerde en gecertificeerde trainers op De Trainingsboerderij, hebben dit zelf mogen ondervinden en ervaren. Hieronder delen zij met jou wat voor hen de vijf grootste inzichten waren tijdens hun persoonlijke reis! Want hoe kunnen we onszelf nou beter laten zien dan door te doen wat we ook in onze trainingen doen …

Inzicht 1: De plussen en minnen in je leven
En hoe ga je hiermee om?

Inzicht 2: Een krankzinnig inzicht
Krankzinnigheid, we hebben er zo nu en dan allemaal weleens last van. Steeds opnieuw hetzelfde proberen en erachter komen dan niets werkt. Wij hebben de oplossing gevonden …

Inzicht 3: De levensbus
Het leven is zoveel makkelijker als je de juiste plek in jouw levensbus kiest. Pak het stuur in handen en kies waar jij naartoe gaat.

Inzicht 4: Plek krijg je niet
Welke plek wil jij? Welke plek vind je dat je verdiend? En hoe krijg je eigenlijk plek? Of juist niet?

Inzicht 5: Verwarring?
Verwarring en hoe ga je daar nou mee om. Tjonge wat is er sinds NLP ook veel verwarring geweest. Zo overtuigd zijn dat iets goed is en dan zo de andere kant ervaren. Verwarring alom. Hoe je veel makkelijker omgaat met verwarring en dan verwarring ook iets moois brengt delen we graag met jou.


Inzichten van de deelnemers

Ook vele anderen die inmiddels kennis hebben mogen maken met NLP hebben waardevolle en inzicht gevende ervaringen mogen opdoen. Hierover lees je meer op deze pagina.