Over Marga van Tol

Over Marga van Tol

Na 24 jaar met veel plezier werkzaam geweest te zijn als leidinggevende in de kinderopvang was ik toe aan een volgende stap. In 2016 ben ik begonnen aan mijn ontdekkingstocht; welke koers wil ik verder varen in mijn leven… Coachen heb ik een van de leukste dingen gevonden in mijn toenmalige job. Dus een logische vervolgstap was een coach opleiding. Inmiddels heb ik die afgerond en ben ik een aantal trainingen verder o.a. de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner. Ik heb hierdoor zelf ervaren hoe waardevol het is om persoonlijk te blijven groeien en te ontwikkelen. Dat doet werken op De Trainingsboerderij ook met mij en daarom vind ik het super om onderdeel te zijn van dit team. Om samen bezig te zijn met onze missie, mensen helpen in hun persoonlijke groei. De wereld een beetje mooier maken en dat begint bij jezelf, nietwaar?

Verder ben ik opgeleid tot Hormoon Factor Trainer. Een gezonde leefstijl is voor mij erg belangrijk, dit heeft altijd mijn interesse gehad. Wanneer je lekker in je vel zit, met volop energie, geeft dit ruimte om geestelijk nog meer te groeien. Dit bereik je het beste als er aandacht voor voeding, beweging en mindset is. Hormonen spelen hierbij een grote rol; zijn je hormonen in balans dan ben je zowel lichamelijk als geestelijk ook beter in balans. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar is mijn ervaring en overtuiging! Mocht je hierover een vraag hebben of wil je even op de goede weg geholpen worden door wat richtlijnen dan mag je me altijd mailen. Ik deel mijn enthousiasme hierover graag!

Mijn werkzaamheden zijn divers; van assisteren bij de trainingen, coachen in leefstijl en zorgen dat alle randvoorwaarden rondom de trainingen goed zijn om de trainingen zo fijn mogelijk te laten verlopen. Per mail, telefoon, tijdens de trainingen en soms bij de informatieavonden kun je mij, naast Sabine en Michel dus ook tegenkomen.

Ik ontmoet jullie graag!

Hartelijke groet,

Marga
marga@detrainingsboerderij.nl