Over Michel Leussink

Over Michel Leussink

Ik ben Michel Leussink. Medeoprichter van De Trainingsboerderij. Vader van drie kinderen, duiker, motorrijder en natuurlijk trainer en coach. Ik help mensen in persoonlijke groei en laat daarmee organisaties verder groeien. Ik geloof dat een organisatie of een team veel verder kan groeien als de mensen in dat team ook persoonlijk groeien en sterker worden. En groeien maakt je ook als mens beter, geeft je meer plezier en geluk in het leven.

De afgelopen 25 jaar heb ik veel gezien en meegemaakt in verschillende functies bij verschillende organisaties. Ik ging altijd voor een praktisch en tastbaar resultaat. En het doel heiligt de middelen. Dat ging niet altijd goed en ik liep regelmatig tegen collega’s, leidinggevende en teamleden aan. En dat lag natuurlijk niet aan mij…..

Met vallen en opstaan groeide ik verder om uiteindelijk ook zelf leiding te geven. Het werd me steeds duidelijker dat leidinggeven vooral gaat over het proces rondom de mensen en de manier waarop ik, als leidinggevende, omga en communiceer met mijn teamleden. Ik kwam erachter dat ik wel degelijk invloed heb op mijn contact met anderen en met dit inzicht ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de menskant van leidinggeven.

De afgelopen negen jaar heb ik veel studies, cursussen, workshop en seminars gevolgd om meer inzicht te krijgen in mezelf en de mensen om me heen. Ik kon het allemaal direct toepassen in mijn werk en dat heeft me heel veel opgeleverd en, misschien nog belangrijker, de teams en mijn klanten waarmee ik samenwerkte nog veel meer.

Omdat ik zo enthousiast werd in het helpen van mensen en teams heb ik in 2014 het roer omgegooid. Ik heb mijn trainerscertificaat gehaald, de zekerheid van een vaste, goedbetaalde baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Al snel gaf ik samen met Sabine trainingen in NLP, Compass en Groepsdynamiek en hebben we het Trainingsinstituut De Trainingsboerderij op de kaart gezet. Met een team verzorgen we de trainingen en de faciliteiten op De Trainingsboerderij. Ik ben dus zelf ook weer een leidinggevende geworden en pas de groepsdynamiek en NLP natuurlijk ook toe in onze eigen organisatie en in de groepen die bij ons training volgen. En dat doe ik elke dag met ontzettend veel plezier.

Wil je me beter leren kennen, kom dan naar een van de informatieavonden

Wil je meer weten over ons en onze trainingen? Kijk dan hier op onze website.

michel@detrainingsboerderij.nl
06 49312721