Over ons

Over ons

Jij InZicht

Welkom op de website van Jij InZicht. Bij Jij InZicht zijn wij ervaren en gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van leerkrachten, leerlingen en teams in het onderwijs.

We hebben een zeer divers aanbod voor de verschillende groepen waarbij het hoofddoel is om de kinderen op te laten groeien als zelfstandige, zelfverantwoordelijke en gelukkige volwassen. Dit alles kunnen wij realiseren door met de trainingen en coaching in communicatie, persoonlijke groei en ontwikkeling een optimale (leer)omgeving met inspirerende begeleiders na te streven. Op deze website vind jij alle informatie over ons aanbod, de werkwijze en meer inspirerende informatie.

 


Michel Leusink & Sabine Wolters

De gezichten achter Jij InZicht zijn Michel Leusink en Sabine Wolters. Naast Jij InZicht bieden Michel en Sabine ook trainingen en cursussen voor bedrijfsleven en individuen die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling | De Trainingsboerderij

Sabine en Michel hebben zelf mogen ervaren wat persoonlijke groei met je kan doen. Binnen De Trainingsboerderij wordt aan individuen ondersteuning en begeleiding geboden in de persoonlijke ontwikkeling. Door middel van het aanbieden van diverse cursussen, die grotendeels gebaseerd zijn op NLP, willen wij de mensen helpen in hun persoonlijke groei. Wij bieden vele mogelijkheden om de stappen te zetten naar deze persoonlijke groei en om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Alle informatie over ons gevarieerd aanbod voor persoonlijke ontwikkeling is te vinden op de website van De Trainingsboerderij.

Het bedrijfsleven | The Next Mile

Michel komt uit het bedrijfsleven en heeft in 2010 besloten een nieuwe stap te zetten. Hij richtte The Next Mile op om bedrijven en organisaties te coachen in een groeiproces. Vanuit de overtuiging dat de organisatie de plek is waar mensen samenkomen om toegevoegde waarde te leveren, om mooie momenten te creëren, voor anderen en voor zichzelf. Dit alles om verder te groeien als mens en als organisatie. Door veranderprocessen te begeleiden en in te bedden in de organisatie helpen bij de mensen en organisaties in dit groeiproces. Van binnenuit door in de organisatie naast de mensen te staan. Van buitenaf door mensen uit de organisatie mee te nemen op expedities. Dit alles door bepaalde inzichten te geven in de processen die het functioneren bepalen We maken verbinding tussen de wensen en behoeften van de mensen en die van de organisatie. We faciliteren in de persoonlijke ontwikkeling waardoor mensen en dus de organisaties groeien in deze veranderende wereld.

Alle informatie over ons aanbod voor het bedrijfsleven is te vinden op de website van The Next Mile.