Persoonlijke groei

Bij Jij InZicht zijn we gericht op de ontwikkeling van jou als leraar, de ontwikkeling van de kinderen en de teams die actief zijn binnen het onderwijs. Maar wil jij je als leerkracht persoonlijk ontwikkelen? Dat kan bij ons! Wij bieden onder andere persoonlijke coaching aan, maar ook diverse trainingen en cursussen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij jou bieden bij jouw persoonlijke groei! 


Coaching

Sabine is een gecertificeerd NLP-trainer en NLP-coach en helpt jou graag om het allerbeste uit jezelf te halen. Tijdens een individueel coachtraject kijken we samen naar waar jij een stap in wilt zetten. Wat wil je wel of waar wil je juist vanaf? Samen formuleren we zo concreet mogelijk jouw doel en dit staat centraal.

De vragen die onder andere aan bod komen tijdens de individuele coaching zijn bijvoorbeeld de volgende.

• Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun je jouw talenten inzetten?
• Welke emoties en onzekerheden zitten je in de weg en hoe kun je meer de regie pakken van jouw eigen leven?
• Wat is echt belangrijk voor jou?
• Hoe realiseer jij je eigen jouw doelen sneller en gemakkelijker?
• Hoe bewaar je vooral het contact met jezelf?
• Hoe kun je in je eigen kracht staan ongeacht de situatie?
• Makkelijker communiceren met anderen én met jezelf?

Spelen dit soort vragen bij jou en wil je daar iets mee? Neem gerust vrijblijvend contact op. De coach gesprekken duren maximaal 90 minuten en kosten € 90,- per sessie. Gemiddeld duurt een traject tussen de vijf en acht sessies, afhankelijk van de vraag en het doel.

Een stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele begeleiding, of je nou met een privévraag komt of een werkgerelateerde vraag. Een cadeau voor jezelf., want uiteindelijk neem je jezelf voor de rest van je leven mee.

NLP | De Trainingsboerderij

Bij de trainingen en workshops van De Trainingsboerderij krijg je inzicht in hoe jij de dingen doet. Inzicht in jouw communicatie, zicht op jouw doelen, jouw dromen en jouw talenten. Je leert effectief met anderen en vooral ook met jezelf te communiceren. Je leert de structuur van communicatie en groepsdynamieken. Daarnaast leer jij vanuit je eigen kracht en talenten focussen op dat wat je werkelijk wilt. Hoe beïnvloed jij je stemming bijvoorbeeld, of hoe krijg je het voor elkaar dat je deze keer je doelen sneller en effectiever bereikt? Hoe kun je nog beter in contact komen met anderen? Hoe leer jij omgaan met alles wat er in je leven gebeurt en kun je toch sturing geven?

Bezoek de website van De Trainingsboerderij voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en kansen die wij aanbieden op het gebied van NLP, maar ook Compass.