Training Leiderschap in Succesvolle Teams

Maak een grote stap in leiderschap en ontdek hoe je de dynamiek in jouw team kunt verbeteren en de medewerkers kunt laten groeien.

Hoe komt het toch dat het team niet goed tot zijn recht komt? Hoe laat je een team groeien naar het volgende niveau? En wat kun je daar, als leidinggevende, aan doen, zonder dat het je meer inspanning kost? Integendeel, dat het voor jou, als leidinggevende, een stuk makkelijker wordt.

Wat zorgt ervoor dat een team echt kan groeien? Wanneer kun je een team ‘loslaten’ omdat het zelfstandig of volwassen kan werken? Veel valt of staat met de dynamiek in jouw team. Wist je dat de dynamiek van een succesvol team altijd hetzelfde is, ongeacht de plek of samenstelling; in bedrijven, op scholen, bij projecten, binnen afdelingen, bij sport of bij verenigingen?

Tijdens de training ‘Leiderschap in succesvolle teams’ leer je hoe de fases van groepsdynamiek verlopen en krijg je handvatten die je direct toe kunt passen in de praktijk. Je leert kijken naar je eigen rol als leidinggevende en hoe je deze zo optimaal mogelijk in kunt zetten. Hoe zet je jouw team in beweging, hoe motiveer je ze? De kennis en ervaringen uit deze training helpt je om jouw team aan te sturen en te coachen, om ze om te laten gaan  met alles wat er speelt, Je laat ze groeien naar volwassenheid en zelfstandigheid.

Deze training staat in het teken van leren en ervaren. Praktisch en direct toepasbaar!

Verandering is onvermijdelijk

Het is bijna cliché maar de wereld lijkt meer en sneller te veranderen dan ooit tevoren. ‘De enige constante factor is verandering’, zou je misschien wel kunnen zeggen. We weten nu nog niet welke functies blijven bestaan en welke nieuwe worden gecreëerd.
Als organisatie is het handig als je snel en soepel kunt inspelen op deze veranderingen. Als je er flexibel en volwassen mee om kunt gaan. En toch, als er een verandering plaatsvindt dan is er regelmatig onrust, weerstand of misschien wel storm in de tent. Wil je weten hoe dit komt en hoe je hiermee omgaat? Dan is deze training voor jou!!

Wil jij ook:

  • Groeien in het leidinggeven?
  • Weerstand in jouw team ombuigen tot positieve flow?
  • Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid stimuleren?
  • Transparantere communicatie in jouw team?
  • Meer daadkracht en initiatief?
  • Makkelijker en effectiever processen en veranderingen begeleiden?
  • Gemotiveerdere medewerkers en collega’s?
  • Een team dat verder groeit naar volwassenheid?
  • Meer productiviteit?

Dan is deze training absoluut een aanrader.

Investering

De training vraagt een tijdsinvestering van twee dagen en een bijdrage van € 695,- (inclusief koffie/thee & lunch)

Waar

De Trainingsboerderij
Pruisischeveldweg 220
7552 AE Hengelo (ov)

(klik hier voor de routebeschrijving)

Wanneer

Planning 2020 volgt. Voor aanmeldingen van teams of organisaties kun je contact opnemen met Michel Leussink, 06 49 31 27 21.

Tijd

9:30 tot 17:30 uur

Wil de deze training met je eigen team doen, mail dan even voor een kennismaking.

Aanmelden

{a2275ar24191}