De Trainingsboerderij

De Trainingsboerderij

We beschikken over een eigen locatie waar wij coaching en trainingen verzorgen, de Trainingsboerderij. Tussen Hengelo en Enschede in het mooie Twente, goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets via de F35. Net aan de rand van Hengelo. Weg van de drukte van de stad, in de rust van de natuur, kun je optimaal werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

Ons bezoekadres
Pruisische veldweg 220
7552AE Hengelo (ov)
074-2019022

!!  Neem de oprijlaan tussen de hovenier en het weiland  !!

Routebeschrijving

Fiets

Vanuit Hengelo: Fiets over de F35, langs het spoor richting Enschede. Voorbij de sportvelden ga je rechtsaf, voor het tuincentrum/hovenier Hans Balk. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Vanuit Enschede; Fiets over de F35, langs het spoor richting Hengelo. Voorbij het natuurgebied (kristalbad) en het tuincentrum/ hovenier Hans Balk, ga je linksaf de Pruisische veldweg in . Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Openbaar vervoer

Reis met de trein of bus naar Hengelo centraal station of Enschede centraal station.

Vanuit Hengelo CS: neem de bus lijn 9 naar Enschede en stap bij de halte ‘oude grensweg’ uit. Loop over het fietspad nog een stukje verder richting Enschede en neem de eerste weg rechts, je bent nu in de Pruisische veldweg. loop ongeveer 500 meter, over het spoor en voorbij de hovenier. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Vanuit Enschede CS: neem de bus lijn 9 naar Hengelo en stap bij de halte ‘oude grensweg’ uit. Aan de overkant van de straat, in de andere rijrichting, zie je de Pruisische veldweg. Loop deze ongeveer 500 meter in, over het spoor en voorbij de hovenier. Na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Auto

Vanuit Hengelo: Rij naar Enschede over de Enschedesestraat. nadat je Hengelo uit bent (maar nog wel binnen de 50 km zone) ga je rechtsaf de Pruisische veldweg in. Na ongeveer 500 meter, over het spoor en voorbij de hovenier en na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je de Trainingsboerderij.

Vanuit Enschede: Rij naar Hengelo over de Hengelosestraat. direct na het bord 50 km, ga je linksaf de Pruisische veldweg in. Na ongeveer 500 meter, over het spoor en voorbij de hovenier en na de flauwe bocht naar rechts, ga je links het erfpad in. Aan het einde van het pad zie je links voor je De Trainingsboerderij.