Over Sabine Wolters

Over Sabine Wolters

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Als kind vond ik het al reuze interessant om te zien hoe verschillend mensen zijn en hoe het komt dat bij de een alles vanzelf lijkt te gaan en bij een ander alles zo moeizaam verloopt. Hoe doen succesvolle mensen de dingen die ze doen? Achttien jaar heb ik in het speciaal basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht en daarbij vond ik het vooral interessant om te kijken naar talenten, interesses van kinderen en merkte ik dat wanneer je uitgaat van mogelijkheden, en kinderen stimuleert om hun talenten aan te wakkeren en hun wensen uit te spreken, het leren zoveel makkelijker en leuker wordt. En zo is dat natuurlijk ook bij volwassen. Mede door trainingen die ik ondertussen volgde in persoonlijke ontwikkeling besloot ik in 2011 om voor mezelf te beginnen en mijn focus vooral te leggen op mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Inzichten te geven in hoe jij de dingen doet, zicht op jouw dromen, talenten.

Inspireren en motiveren om het allerbeste uit jezelf halen.  Er is zoveel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

Een collega trainer zei ooit: ‘Sabine is gestopt in het onderwijs omdat ze zo van kinderen houdt’. En eigenlijk kun je wel zeggen dat dit de kern is van mijn bedrijf. Ik gun ieder kind, iedere ouder, iedere leidinggevende, eigenlijk iedereen, dat ze op een ontspannen manier ontwikkelen, uitdagingen aan durven gaan en het beste uit zichzelf én anderen halen, want….. ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf en het beste wat je kunt geven is jezelf’. 

sabine@detrainingsboerderij.nl
06 40727687